Menu

Grafično oblikovanje in tisk v vseh tehnikah.

DTP - Računalniška grafična priprava za tisk in splet.

Spletne strani in vsebine ter interaktivne aplikacije.

Fotografija in obdelava posnetkov.

Izrez grafik iz samolepilnih folij.

Grafični inženiring ... in ostale grafične dejavnosti ...

Grafično oblikovanje

Kreativni in visoko usposobljeni kadri poskrbimo za likovno usklajeno grafično podobo, ki bo takoj pritegnila pogled in naredila vtis, na izdelkih pa pustila prepoznaven odtis. Oblikujemo:

Vsaki vaši ideji ustvarimo obliko.

Grafična priprava za tisk in namizno založništvo – DTP

je proces, ki se odvija med oblikovanjem in končno objavo. Dolgoletne izkušnje in visoka strokovna usposobljenost zagotavljata da bo  optimalno izvedena:

Pomoč pri izvedbi nudimo vsem, tako priložnostnim kot tudi profesionalnim oblikovalcem, vsem ki tega ne zmorejo, ne znajo ali ne uspejo pripraviti sami.

Tisk in dotisk na izdelke

Popolna ponudba tiska v raznih tehnikah in na različne materiale:

K vsemu temu sodi tudi ustrezna grafična dodelava tiskovin, to je vezava prospektov ali knjig, zaščitna plastifikacija, izsek, zlatotisk ali globoki tisk in tudi kaširanje na različne podlage ter okvirjanje, vse kar posamezen izdelek zahteva.

Izdelava spletnih in interaktivnih vsebin

za objavo na spletu ali prenosnih medijih.

Spletne strani, vsebine ali e-knjige izdelamo primerne za objavo ali branje na različnih platformah in bralnikih (računalnik, GSM, ..., iPad, e-pub, Kindle, ...) ter jim dodamo dinamične in interaktivne elemente.

Oblikujemo in izdelamo:

Fotografija

za poslovne ali osebne namene.

Posnetke s pomočjo profesionalnih grafičnih aplikacij obdelamo in ustrezno pripravimo za tisk ali objavo na spletu.
Poleg retuše lahko slike obdelamo z raznimi grafičnimi učinki, dele posnetkov pa lahko tudi izrežemo in prenesemo na novo ozadje ali pa uporabimo kot prostostoječ element.

Z visoko strokovno usposobljenim kadrom smo se specializirali predvsem za:

kar pa ne izključuje tudi drugih tematik.

Z našimi posnetki smo opremili številne naslovnice revij, vsebine prospektov in spletnih strani.

Izrez in aplikacija grafik iz samolepilnih folij

Iz raznobarvnih samolepilnih folij na za to prirejenem rezalniku računalniško izrežemo nalepke ali napise po vaših željah.
Folije lahko tudi potiskamo s posebnimi dolgoobstojnimi črnili na za to prirejenih tiskalnikih ter zatem nalepke izrežemo v poljubni obliki.

Tako izdelani napisi in grafike omogočajo dolgoletno obstojno aplikacijo tudi pri zunaj nameščenih elementih na objektih ali vozilih. Izrezane folije lahko apliciramo na razne materiale in izdelamo reklamne napise ali nalepke za: